Mijn favorieten

Start verkoop Nieuweroord 9 december 2017

Buitengewoon wonen in Leiden


Het is een van de meest karakteristieke stukjes van Leiden. Een groene enclave, aan de rand van het centrum. Een oase van rust, omgeven door alles wat Leiden zo aangenaam maakt. Wie kent niet het Bos van Bosman, intiem gelegen tussen de Blauwe Vogelweg, de Rijnsburgerweg en de Wassenaarseweg?

 

Veel minder bekend is dat op het landgoed ooit een monumentaal landhuis stond: Nieuweroord. En dat landhuis – een halve eeuw geleden gesloopt – komt weer terug. In zijn oorspronkelijke vorm, steen voor steen nagebouwd. En uitgebreid met twee vleugels aan weerszijden, die door het vele glas in het groen lijken op te gaan.

De nieuwbouw biedt plaats aan 87 appartementen van 60 tot en met 200 m2, verdeeld over vier woonlagen. Appartementen waar het u niet aan luxe en comfort ontbreekt. En waar u woont op een buitenplaats van weleer, met natuur overal om u heen. Wilt u ook wonen in Leiden? Welkom in Nieuweroord!
 

Start verkoop
Eindelijk is het zover, de start-verkoopdatum is bekend! Op zaterdag 9 december start de verkoop van Wonen in Nieuweroord. Van 12.30 tot 14.00 uur bent u van harte welkom in het Museum Volkenkunde, Steenstraat 1 te Leiden om de verkoopdocumentatie op te halen. Uiteraard zijn onze makelaars aanwezig om uw vragen te beantwoorden

Praktische informatie

Parkeren kunt u in Parkeergarage Lammermarkt, Lammermarkt  2312 CW Leiden of Parkeergarage Centrum Morspoort, Bloemfonteinstraat 2 2312 ZD Leiden, meer informatie vindt u op https://www.visitleiden.nl/nl/plan-jouw-bezoek/naar-leiden/parkeren

Bij binnenkomst in het museum kunt u zich melden bij de informatiebalie. Vandaar kunt u doorlopen naar de lounge, die zich achter het museumcafé bevindt. Bewegwijzeringsbordjes wijzen u de route. De start verkoop vindt plaats in de lounge. 

Nieuwe beelden

Wij zijn ontzettend trots op de eerste conceptbeelden van het prachtige Nieuweroord. Hieronder alvast enkele impressies. Wij zullen deze week op Facebook meer beelden met u delen. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring