Mijn favorieten

Projectadvies

Voor gemeentes, vastgoed- en projectontwikkelaars is Proper Makelaardij de makelaar als het gaat om advies omtrent nieuwbouw en projectontwikkeling. Met onze jarenlange kennis en ervaring in Oegstgeest kunnen wij u goed van dienst zijn bij de advisering van uw nieuwbouwproject. Binnen ons kantoor zijn er diverse makelaars werkzaam die veel ervaring hebben in de advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten. Ook zijn wij aangesloten bij de Vereniging van NVM Woningmarktconsultants.
 

Diensten bij projectontwikkeling

Enkele voorbeelden waar wij u bij van dienst kunnen zijn:
 

Doelgroeponderzoek

Welke soort en hoeveel gebruikers met welke woonwensen passend bij hun portemonnee kunnen worden benaderd bij de afname van het te realiseren woonproduct.
 

Beoordeling stedenbouwkundige opzet

Advies gericht op een goede opzet en verdeling van de woonproducten in relatie tot het verwachtingspatroon van de eindgebruiker. Een goede stedenbouwkundige opzet draagt bij tot het realiseren van een hoogwaardig woonproduct en een optimale afzetbaarheid.
 

Risicoanalyse nieuwbouwlocatie

Indien de woonproducten en de aantallen reeds zijn vastgesteld kan aangegeven worden wat afzetprijs en -tijd kunnen zijn en welke risico's daaraan verbonden zijn.
 

Begeleiding van ontwerp tot verkoop

Door ons al in de beginfase bij het project te betrekken komen we gezamenlijk tot een gedegen en marktconform woonproduct. Bovendien resulteert dit in een optimale betrokkenheid: van ontwerp tot uiteindelijke verkoop en aftersales aan de consument.

Neem direct contact op>>  

Van Oegstgeest tot Den Haag

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring