Mijn favorieten

Proper Makelaardij haalt € 1004,- euro op voor Make-A-Wish Nederland

Tijdens de jaarlijkse Oegstgeester 5 mei Fair heeft het hele team van Proper Makelaardij zich ingezet voor Make-A-Wish Nederland door fondsen te werven. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbehandelingen. Door deze kinderen uit de zorgen te halen en hun liefste wens te vervullen zijn ze weer kind en even geen patiënt. Dit heeft op ieder kind een bijzonder effect en geeft niet alleen deze kinderen, maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen, met een positieve uitwerking op het welzijn.

Deze zomer zal Make-a-Wish Nederland de allerliefste wens realiseren van honderden ernstig, of zelfs levensbedreigend zieke kinderen. 

Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage en is afhankelijk van giften en fondswervende acties. Door sponsoring van meerdere bedrijven en winkeliers uit De Kempenaerstraat heeft Proper Makelaardij leuke prijzen kunnen verloten.

Ouwehand uit Katwijk heeft belangeloos honderden haringen ter beschikking gesteld, zodat Proper deze en broodjes worst kon verkopen. Samen met de prijswinnaars heeft Wim Kronenburg van Proper Makelaardij een cheque overhandigd aan medewerkers van Make-A-Wish Nederland. Totaal is er een bedrag van € 1.004,- euro opgehaald voor deze prachtige stichting. Iedereen enorm bedankt! Mocht u zelf willen doneren, kijk dan op de site van Make-A-Wish
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring