Mijn favorieten

Over ons

Proper Makelaardij is de woning- en vastgoedmakelaar in Oegstgeest, Leiden, Warmond, Wassenaar, Noordwijk en Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor aankoop en verkoop, huur en verhuur, hypotheken, taxaties en advies omtrent uw woning of vastgoed. Bij Proper Makelaardij geniet u van ouderwetse service, met moderne dienstverlening. Al sinds 1926!
 

Zo werken wij

Onze medewerkers hebben persoonlijke aandacht en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Oog voor de klant en de opdracht zijn voor ons van het grootste belang en wij gaan dan ook ver in onze service om optimale tevredenheid te bereiken. Benieuwd hoe onze klanten daarover denken? Wij zijn trots op de hoge score die wij hebben bereikt bij de reviews op Funda!
 

De makelaar in hartje Oegstgeest

Komt u wel eens in het centrum van Oegstgeest? Dan kent u ons vast van onze 10 meter lange etalage op de Terweeweg, vol woningaanbod. Het toegankelijke kantoor is iedere dag geopend en ook buiten kantoortijden zijn wij goed bereikbaar voor onze klanten. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!
 

Wij sponsoren

Proper Makelaardij sponsort culturele, sportieve, charitatieve en duurzame doelen en initiatieven. Een greep....

 

     

Maak kennis met Proper

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring